Rødderne er Danske
Inspirationen er fra hele verden
Filosofien er simpel
“Smager det godt så kommer det på bordet”

Sommerens menukort

Forretter
Qudu Signatur Tatar
Sashi okse – Sprødt Kyllingeskind – ChimichurriMayo – Karse – SommerUrter
145
Lakse Rillette
Bagt og Røget Laks – Creme Fraiche – RugKnas – Purløg – Dild
125
Tomat Carpaccio
Burrata – Tørrede Oliven – Basilikum
95
RejeCocktail
Søkogte Rejer – Tiger Rejer – Citron – 1000 øre – Hjerte Salat – Krydderurter
125
Qudu Signatur Tatar
Sashi okse – Sprødt Kyllingeskind – ChimichurriMayo – Karse – SommerUrter
145
Lakse Rillette
Bagt og Røget Laks – Creme Fraiche – RugKnas – Purløg – Dild
125
Tomat Carpaccio
Burrata – Tørrede Oliven – Basilikum
95
RejeCocktail
Søkogte Rejer – Tiger Rejer – Citron – 1000 øre – Hjerte Salat – Krydderurter
125

Hovedretter
Dagens Fisk
Ratatouille RAW Style
225
Steak
Peber Sauce – Årtidens Salater – Vinaigrette
265
Krebinet
Syrlig Fløde – Ærter – Gulerødder
195
KyllingeLår
Rabarber – Agurker – Sky Sauce
195
Nye Danske Kartofler i Persille og Smør Serveres til Alle Hovedretter.
Dagens Fisk
Ratatouille RAW Style
225
Steak
Peber Sauce – Årtidens Salater – Vinaigrette
265
Krebinet
Syrlig Fløde – Ærter – Gulerødder
195
KyllingeLår
Rabarber – Agurker – Sky Sauce
195
Nye Danske Kartofler i Persille og Smør Serveres til Alle Hovedretter

Desserter
Panna Cotta
Kærnemælk – Vanilje – Salt Karamel
95
Gateau Marcel
Mørk Chokolade – Hindbær
95
Trifli
Rabarber – Mascarpone – Mandler
95
Ost
3 Arla Unika Oste
125
Panna Cotta
Kærnemælk – Vanilje – Salt Karamel
95
Gateau Marcel
Mørk Chokolade – Hindbær
95
Trifli
Rabarber – Mascarpone – Mandler
95
Ost
3 Arla Unika Oste
125
