Rødderne er Danske
Inspirationen er fra hele verden
Filosofien er simpel
“Smager det godt så kommer det på bordet”

Sommerens menukort

Forretter

Qudu Signatur Tatar
Sashi okse – Sprødt Kyllingeskind – ChimichurriMayo – Karse – SommerUrter
145

Lakse Rillette
Bagt og Røget Laks – Creme Fraiche – RugKnas – Purløg – Dild
125

Tomat Carpaccio 
Burrata – Tørrede Oliven – Basilikum
95

RejeCocktail 
Søkogte Rejer – Tiger Rejer – Citron – 1000 øre – Hjerte Salat – Krydderurter
125

Qudu Signatur Tatar
Sashi okse – Sprødt Kyllingeskind – ChimichurriMayo – Karse – SommerUrter
145

Lakse Rillette
Bagt og Røget Laks – Creme Fraiche – RugKnas – Purløg – Dild
125

Tomat Carpaccio 
Burrata – Tørrede Oliven – Basilikum
95

RejeCocktail 
Søkogte Rejer – Tiger Rejer – Citron – 1000 øre – Hjerte Salat – Krydderurter
125

Hovedretter

Dagens Fisk
Ratatouille RAW Style
225

Steak
Peber Sauce – Årtidens Salater – Vinaigrette
265

Krebinet
Syrlig Fløde – Ærter – Gulerødder

195

KyllingeLår
Rabarber – Agurker – Sky Sauce
195

Nye Danske Kartofler i Persille og Smør Serveres til Alle Hovedretter.

Dagens Fisk
Ratatouille RAW Style
225

Steak 
Peber Sauce – Årtidens Salater – Vinaigrette
265

Krebinet 
Syrlig Fløde – Ærter – Gulerødder
195

KyllingeLår 
Rabarber – Agurker – Sky Sauce
195

Nye Danske Kartofler i Persille og Smør Serveres til Alle Hovedretter

Desserter

Panna Cotta 
Kærnemælk – Vanilje – Salt Karamel
95

Gateau Marcel 
Mørk Chokolade – Hindbær
95

Trifli 
Rabarber – Mascarpone – Mandler
95

Ost
3 Arla Unika Oste
125

Panna Cotta 
Kærnemælk – Vanilje – Salt Karamel
95

Gateau Marcel 
Mørk Chokolade – Hindbær
95

Trifli 
Rabarber – Mascarpone – Mandler
95

Ost
3 Arla Unika Oste
125